Gemeente Zwolle

Werken bij de gemeente Zwolle
De gemeente Zwolle wil naast een dynamische stad een excellente werkgever zijn. Daarom investeert Zwolle in haar HR-beleid. Dit heeft geleid tot het behalen - als eerste gemeente - van het Investors in People certificaat in 2007 en het bereiken van het beste werkgeverschap in de non-profitsector in 2008.
 
Uiteraard bieden deze behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. De veranderende samenleving vraagt namelijk om een andere overheid. Een overheid die de kracht en verantwoordelijkheid van partners in de stad ziet, ruimte geeft en benut. Daarvoor hebben we een compacte, wendbare organisatie nodig. Met managers en medewerkers die kunnen netwerken en die vanuit Vakmanschap, Verbinding, Verantwoordelijkheid en Vertrouwen (de vier V’s) werken.
 
Om samen die beweging te kunnen maken, is in 2012 het ontwikkeltraject DNA (De Nieuwe Ambtenaar) Zwolle van start gegaan. Een programma waardoor alle ambtenaren zich bewust worden dat zij in dienst zijn van de Zwolse samenleving. Of het werk nu bestaat uit contact met burgers, instellingen en bedrijven of interne klanten: wij zijn allen in dienst van de Zwolse samenleving.

Contactinformatie

Gemeente Zwolle
Lubeckplein 2
8017JZ Zwolle

https://werkenbijzwolle.nl/

Actuele opdrachten

Juridisch Planoloog
Gemeente Zwolle
Aanvang: 3-9-2018 Duur: 12 maanden Vakgebied: Ruimtelijke ordening & Milieu
Mijn offerte Mijn vragen: 0 Status: Offertes indienen | Nog 3 dagen
Adviseur Interne Controle
Gemeente Zwolle
Aanvang: 10-9-2018 Duur: 5 maanden Vakgebied: Financieel & Economisch
Mijn offerte Mijn vragen: 0 Status: Offertes indienen | Nog 8 dagen