Gemeente Steenwijkerland

Steenwijkerland
De gemeente Steenwijkerland – gelegen in de Kop van Overijssel – is een middelgrootte gemeente met ruim 43.000 duizend inwoners en een oppervlakte van zo’n 33.000 hectare. De gemeente wordt gevormd door meer dan 45 kernen (steden, dorpen en buurtschappen), ieder met zijn eigen geschiedenis en zijn eigen karakter.
 
Bij onze ruim 300 medewerkers staat dienstverlening voorop. We zijn er tenslotte voor onze inwoners en ondernemers. Met onze blik naar buiten gericht bewegen we mee met de ontwikkelingen om ons heen. Dat vraagt om creatieve oplossingen en innovatieve ideeën. Ook stimuleren we eigen initiatief. Van onze inwoners en ondernemers én van onze medewerkers (vast of tijdelijk).
 
De gemeente als opdrachtgever
Wij zijn een belangrijke regionale opdrachtgever. Hierbij werken wij volgens het gemeentelijke inkoop- en aanbestedingsbeleid. Belangrijke kernwaarden van dit beleid zijn rechtmatigheid, doelmatigheid, duurzaamheid en MKB-vriendelijkheid.
 
Bijna dagelijks plaatsen wij opdrachten voor het realiseren van werken, het leveren van goederen of het verrichten van diensten. Onder deze laatste categorie valt ook het inhuren van tijdelijk personeel.
 
Inhuren tijdelijk personeel
Soms hebben wij behoefte aan tijdelijke extra capaciteit binnen onze organisatie. Wij huren dan tijdelijk personeel in. Belangrijke vormen waarin dit gebeurd zijn:

- Payroll;
- Inhuren uitzendkrachten;
- Tijdelijke inhuur van specialisten of interim managers.

Voor de eerste vorm van inhuur hebben we een meerjarige raamovereenkomst afgesloten. Voor de tweede en derde vorm van inhuur wordt in principe gebruik gemaakt van deze marktplaats.
 
Ben je als ZZP’er of als bemiddelingsbureau geïnteresseerd in opdrachten van de gemeente Steenwijkerland? Schrijf je dan in op deze website en reageer op openstaande opdrachten.
 
Ben je geïnteresseerd in andere opdrachten, neem dan via onze website (www.steenwijkerland.nl) een abonnement op onze digitale nieuwsbrief aanbestedingen of volg ons op twitter (@steenwijkerland).

Contactinformatie

Gemeente Steenwijkerland
Vendelweg 1
8331XE Steenwijk

www.steenwijkerland.nl/

Actuele opdrachten

Er zijn momenteel geen opdrachten.