Gemeente Kampen

Werken bij de gemeente Kampen is leuk en veelzijdig! De dienstverlening aan inwoners en bedrijven is heel divers. Daarvoor heeft de gemeente mensen nodig met verschillende kwaliteiten en bovenal……. enthousiasme!

De gemeente Kampen is een middelgrote Overijsselse gemeente met ruim 50.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de kernen Kampen (stad), IJsselmuiden, Grafhorst, ’s Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk. Kampen heeft een rijke en zichtbare Hanzegeschiedenis. Met de cultuurhistorische binnenstad aan de IJssel en het buitengebied als onderdeel van het Nationaal Landschap IJsseldelta is gemeente Kampen aantrekkelijk voor cultuurliefhebbers, watersporters, fietsers en wandelaars.

De komende jaren vinden grote ontwikkelingen plaats zoals de decentralisaties in het sociaal domein, de aanleg van de bypass van de IJssel en de ontwikkeling en aanleg van woningbouwgebieden. De economische bedrijvigheid binnen Kampen krijgt een impuls door de aanwezigheid van de Zuiderzeehaven, de revitalisering van bedrijventerreinen en goede verbindingen met de regio (IJssel, N50, Hanzelijn). De doelstellingen van welvaart en leefbaarheid in Kampen worden breed gedragen door alle ruim 400 medewerkers van de gemeentelijke organisatie.  

Contactinformatie

Gemeente Kampen
Burgemeester Berghuisplein 1
8261DD Kampen

https://www.kampen.nl

Actuele opdrachten

Informatieconsulent
Gemeente Kampen
Aanvang: 17-9-2018 Duur: 6 maanden Vakgebied: Automatisering/ICT
Mijn offerte Mijn vragen: 0 Status: Offertes indienen | Nog 5 dagen