Gemeente Deventer

Gemeente Deventer
Deventer is een gastvrije Hanzestad aan de IJssel omringd door bos en weiland. Een bruisende stad met goede werkgelegenheid, een uitgebreid woningaanbod, een rijk cultureel leven en uitstekende sportvoorzieningen. Deventer bezit veel groen. Dit is te zien aan parken, het buitengebied en de ligging aan de blauwe IJssel.

Werken bij de gemeente Deventer
In Deventer werken we vol toewijding voor burgers en bedrijven van de gemeente. Samen realiseren we excellente prestaties voor stad en ommeland en voor elkaar. Dit doen we op basis van vakkennis, aanvullende competenties en mentaliteit. Met elkaar zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen, manieren om samen te werken en innovatieve oplossingen. Dat maakt werken bij de gemeente Deventer uitdagend.
Ruimte voor professionele ontwikkeling is een belangrijke voorwaarde om de kwaliteit die we leveren hoog te houden. Want wie zijn talent goed benut, levert betere resultaten en heeft meer plezier in zijn werk. Daarom zorgen we voor een stimulerende werkomgeving. Ook geven we onze medewerkers de ruimte om hun werk flexibel in te richten. Op deze manier zijn prestatie en plezier in balans.

Contactinformatie

Gemeente Deventer
Grote Kerkhof 4
7411KT Deventer

www.deventer.nl/

Actuele opdrachten

Projectmedewerker uitrol mobil...
Gemeente Deventer
Aanvang: 17-9-2018 Duur: 3 maanden Vakgebied: Automatisering/ICT
Mijn offerte Mijn vragen: 0 Status: Vragen stellen | Nog 4 dagen